72369
14:33 24.042020

У сусідній Румунії дванадцять іммігрантів утекли з карантинного центру

Події 3323

Дванадцять іммігрантів утекли з карантинного центру в м. Тімішоара (Румунія), повідомило румунське інформаційне агентство Mediafax у четвер увечері.

Громадяни Туреччини, Лівії, Марокко та Алжиру перебували в ізоляції в спеціальному карантинному центрі, збудованому з контейнерів у лісі поблизу Тімішоари. Іммігранти перелізли під парканом центру та втекли.

Десятки патрульних та жандармів із собаками вирушили на їх пошук, але є побоювання, що втікачі одразу після втечі сіли в машини торговців людьми.

Десятьох із іммігрантів поліція помітила на вулицях Тімішоари у вівторок. Їх негайно помістили в карантинний центр. Двоє іммігрантів були доставлені до центру минулого тижня, їх епідеміологічна обсервація мала завершитися наступного тижня.

Представник жандармерії округу Тімішоара заявив Mediafax, що іммігранти-втікачі віком від 21 до 46 років. Вони здавалися мирними людьми, і жодних ознак того, що вони готуються втекти, не було. Якщо влада Румунії їх знайде, вони будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за невиконання протиепідемічних заходів.

Karpat.in.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах