72219
17:13 22.042020

У Мукачеві патрульні зупиняли BMW шляхом блокування. ВІДЕО

Події 4381

Близько 1-ї години ночі, 22 квітня, під час патрулювання на вулиці Ужгородській у Мукачеві інспектори помітили автомобіль BMW, водій якого порушив ПДР. Інспектори подали сигнал про зупинку, однак водій проігнорував його та пришвидшив рух. Про подію патрульні одразу повідомили інші екіпажі. В результаті переслідування шляхом блокування невдовзі вдалося зупинити порушника.

При спілкуванні патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Від відповідного огляду він відмовився. Як виявилося, чоловіка протягом року вже притягали до адміністративної відповідальності за водіння у нетверезому стані.

Мукачівські патрульні під час погоні зупинили авто порушника шляхом блокування

Водія, що намагався втекти від патрульних на авто, довелось зупиняти шляхом блокування ?Близько 1-ї години ночі, 22 квітня, під час патрулювання на вулиці Ужгородській у Мукачеві, інспектори помітили автомобіль BMW, водій якого порушив ПДР. Інспектори подали сигнал про зупинку, однак водій проігнорував його та пришвидшив рух. Про подію патрульні одразу повідомили інші екіпажі. В результаті переслідування, шляхом блокування, невдовзі вдалося зупинити порушника.При спілкуванні патрульні помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Від відповідного огляду він відмовився. Як виявилося, чоловіка протягом року вже притягали до адміністративної відповідальності за водіння у нетверезому стані. Відтак, на нього було складено ряд адміністративних матеріалів, зокрема за ч.2 ст.130 (Повторне протягом року керування у стані сп’яніння) КУпАП, ст.122—2 (Невиконання вимоги про зупинку).Якщо суд визнає водія винним за дані правопорушення, йому загрожуватиме відповідальність у вигляді штрафу, сума якого становитиме 20 400 грн та позбавлення прав керування на 3 роки. #ZakPatrolPolice #патрульнаполіція #новини #мукачево

Опубліковано Патрульна поліція Закарпатської області Середа, 22 квітня 2020 р.

Відтак, на нього було складено ряд адміністративних матеріалів, зокрема за ч.2 ст.130 (Повторне протягом року керування у стані сп’яніння) КУпАП, ст.122—2 (Невиконання вимоги про зупинку).

Якщо суд визнає водія винним за дані правопорушення, йому загрожуватиме відповідальність у вигляді штрафу, сума якого становитиме 20 400 грн та позбавлення прав керування на 3 роки, повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах