71844
15:00 20.042020

У Мукачеві п’яний водій ледь не врізався в авто патрульних

Події 3439

Протягом минулої доби на території обслуговування управління патрульної поліції в Закарпатській області, було зафіксовано 6 випадків керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння

Один з таких випадків трапився у Мукачеві. За порушення ПДР та водіння у нетверезому стані водія – порушника патрульні зупиняли двічі протягом кількох годин. Вперше водія автомобіля ВАЗ, який рухався в темну пору доби з неосвітленим номерним знаком, інспектори зупинили 19 квітня близько 23-ї години. Під час спілкування патрульні виявили у нього ознаки сп’яніння. Від проходження відповідного огляду водій відмовився. Інспектори винесли постанову за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП та протокол за ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Вже 20 квітня, близько 1-ї години ночі, водій – правопорушник, знаходячись за кермом, не надав перевагу в русі і ледь не допустив зіткненням з патрульним автоекіпажем. Водій повторно відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння, відтак патрульні склали на нього протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП за ч.4 ст.122 (Створення аварійної обстановки) КУпАП, та винесли постанову за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП, повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах