72027
09:45 18.042020

На Рахівщині виявили сигаретних контрабандистів. ФОТО

Події 3618

Двох тютюнових контрабандистів затримали учора ввечері прикордонники Мукачівського загону у ході реалізації інформації, що надійшла від співробітників оперативно-розшукового відділу.

Перевіряючи наявну інформацію військовослужбовці відділу «Ділове» побачили автомобіль марки «Мерседес Віто» з румунськими реєстраційними номерами, що рухався в бік кордону. Вимогу прикордонного наряду про зупинку транспортного засобу водій проігнорував та продовжив рух. Правоохоронці негайно організували пошукові заходи, в результаті чого автомобіль зловмисників вдалось затримати.

Окрім водія в транспортному засобі перебував ще один чоловік. Обох їх військовослужбовці затримали. В мікроавтобусі чоловіки везли 10 ящиків з 5 тисячами пачок сигарет без марок акцизного збору України. Про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст.204 КК України “Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів”, направлено повідомлення до Головного управління ДФС та Нацполіції в Закарпатській області, повідомляє пресслужба Мукачівського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах