71931
15:48 16.042020

За минулу добу на Закарпатті упіймали 7 нетверезих водіїв

Події 2487

Працівники груп реагування патрульної поліції задокументували факти керування в стані сп‘яніння в Ужгородському, Свалявському, Виноградівському, Хустському, Рахівському, Тячівському районах. Ще одного виявили працівники облуправління патрульної поліції.

У селі Оноківці на Ужгородщині ввечері поліцейські зупинили автомобіль марки «Chrysler» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебувала місцева жителька в стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у неї 1,15 проміле алкоголю. На правопорушницю склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У Виноградові поліцейські зупинили автомобіль марки «Skoda Octavia» під керуванням жителя села Сасово. Водій не був пристебнутий паском безпеки, мав ознаки наркотичного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На нього склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У селі Кобилецька Поляна Рахівського району зупинили автомобіль марки «Alfa Romeo» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, був у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в нього виявили 1,05 проміле алкоголю. Чоловік також не мав документів на право керування. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Копашнево на Хустщині та в Руському Полі на Тячівщині поліцейські задокументували двох п‘яних мотоциклістів, які керували незареєстрованими мотоциклами.

Нетверезого водія також виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (керування в стані сп’яніння) правоохоронці направлять до суду лля прийняття відповідних рішень, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах