71745
08:46 14.042020

В Ужгороді затримали ймовірного підпалювача. ВІДЕО

Події 3386

Ужгородські патрульні виявили чоловіків, які, ймовірно, спалювали сухостій неподалік багатоквартирних будинків та порушували умови карантину.

Повідомлення про те, що невідомі особи спалюють сміття та суху траву на вулиці Щедріна, надійшло патрульним від небайдужих громадян близько 19-ї години 12 квітня. Прибувши на виклик, поліцейські виявили значне задимлення та палаючий сухостій неподалік багатоквартирних будинків. Безпосередньо на місці події інспектори побачили двох осіб, ймовірно причетних до правопорушення, які переконували поліцейських, що “контролюють вогнище”, однак, невдовзі відмовилися від свідчень. Чоловіки не змогли надати документи, що посвідчують особу, відповіли та відповіли, що не зобов’язані виконувати цю вимогу.

Ужгородські патрульні виявили осіб, ймовірно, причетних до спалення сухостою ?

Ужгородські патрульні виявили чоловіків, які, ймовірно, спалювали сухостій неподалік багатоквартирних будинків та порушували умови карантину ?Повідомлення про те, що невідомі особи спалюють сміття та суху траву на вулиці Щедріна, надійшло патрульним від небайдужих громадян близько 19-ї години 12 квітня. Прибувши на виклик, поліцейські виявили значне задимлення та палаючий сухостій неподалік багатоквартирних будинків. Безпосередньо на місці події інспектори побачили двох осіб, ймовірно причетних до правопорушення, які переконували поліцейських, що "контролюють вогнище", однак, невдовзі відмовилися від свідчень. Чоловіки не змогли надати документи , що посвідчують особу, відповіли та відповіли, що не зобов’язані виконувати цю вимогу. Трохи згодом свідки даного правопорушення прямо вказали на даних осіб, як причетних до спалювання сухостою.Патрульні склали на ймовірних правопорушників адмінматеріали за ст. 152 (За порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів) КУпАП, та ст. 44—3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП.Шановні краяни! Пам’ятайте, що недотримання правил благоустрою, а саме — спалювання сухостою, може призвести до сумних наслідків! Якщо ви станете свідком подібного правопорушення — просимо не бути байдужими: запам'ятайте особу, яка вчиняє правопорушення, та дзвоніть на спецлінію 102?#ПорядокЦеТи #ZakPatrolPolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Закарпатської області Понеділок, 13 квітня 2020 р.

Трохи згодом свідки даного правопорушення прямо вказали на даних осіб, як причетних до спалювання сухостою.

Патрульні склали на ймовірних правопорушників адмінматеріали за ст. 152 (За порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів) КУпАП, та ст. 44—3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП, повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах