53262
11:01 13.042020

На Закарпатті за добу виявили за добу 7 п’яних водіїв

Події 3358

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Мукачівському, Іршавському, Виноградівському районах. Ще двох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Двох п’яних водіїв виявили в селі Ключарки Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції. Ввечері поліцейські зупинили місцевого жителя, який керував без відповідних документів незареєстрованим мотоциклом марки «Sрark». Мотоцикліст був у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. У присутності свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Уночі в тому ж селі працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, житель сусіднього села Серне Мукачівського району, не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,60 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування його відсторонили.

У селі Кленовець на Мукачівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері незареєстрований мотоцикл марки «Dеltа», яким керував без належних документів місцевий житель. З’ясувалося, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він відмовився від медосвідування. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Сасово на Виноградівщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На нього склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування..

У селі Довге Іршавського району поліцейські зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt» іноземної реєстрації, водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 0,28 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще двох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини