71566
10:41 11.042020

Хустська поліція перевірила взуттєву фабрику щодо дотримання карантину

Події 3438

В ході перевірки інформації щодо неправомірного функціонування взуттєвої фабрики на Хустщині поліцейські з’ясували, що у діях працівників фабрики відсутній склад правопорушення. Перевірка проводилася у зв’язку з оприлюдненням в соціальній мережі допису про неправомірну роботу підприємства у селі Рокосово. Публікацію було виявлено у ході моніторингу мережі Інтернет.

За адресою розташування фабрики було скеровано поліцейських, які встановили, що на дане підприємство, обмеження встановлені Кабінетом Міністрів України, не поширюються, оскільки фабрика не здійснює прийом відвідувачів, є фірмою закритого типу, на якій здійснюється пропускний режим, з забезпеченням всіх санітарних норм.

Що стосується мережі торгових магазинів фабрики, які функціонували на території Закарпатської області та здійснювали реалізацію продукції, то такі на виконання зазначеної постанови КМУ зачиненні та не функціонують з моменту запровадження карантинних обмежень.

До слова, слід зазначити, що керівництво фабрики самостійно прийняло рішення призупинити діяльність на період карантину, для того, щоб не наражати на небезпеку своїх працівників, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах