71274
17:48 8.042020

На Берегівщині судитимуть мукачівця за угон транспортних засобів та реалізацію наркотиків

Події 1897

Берегівською місцевою прокуратурою затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт щодо закарпатця у незаконному заволодінні транспортними засобами, вчиненому повторно із проникненням у інше приміщення (ч. 2 ст. 289 КК України) та придбанні, зберіганні психотропних та наркотичних речовин без мети збуту у великих розмірах (ч. 2 ст. 309 КК України).

Так, в ході слідства, правоохоронцями оперативно встановлено особу, мукачівця, який з жовтня по грудень 2019 року, на території Берегівщини, незаконно заволодів трьома транспортними засобами. Під час обшуку у мешканця Мукачева, виявлено та вилучено мікроавтобус «Volksvagen Transporter», квадроцикл та мотоцикл.

Крім того, під час особистого обшуку підозрюваного правоохоронці вилучили від нього канабіс та метамфетамін у великих розмірах.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Берегівського ВП ГУНП в Закарпатській області процесуальне керівництво за ходом якого забезпечила Берегівська місцева прокуратура, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах