71299
16:33 7.042020

У пунктах пропуску Чопського загону за минулу добу було оформлено 1046 українців

Події 3732

Прикордонники Чопського загону продовжують пропускні операції щодо громадян України, які повертаються з держав Європейського союзу. Усього з 17 березня цього року через пункти пропуску Чопського загону заїхали 20317 українців та 821 іноземець. Відповідно до введених урядом обмежень, на територію України пропускають лише тих іноземних громадян, які мають дозвіл на тимчасове або постійне проживання у нашій державі, та тих, які здійснюють міжнародні вантажні перевезення.

Варто нагадати, що прикордонний контроль здійснюється виключно щодо осіб, які прямують автотранспортом. Пропуск пішоходів тимчасово припинено. Тому, у взаємодії з обласними органами влади та ДСНС було забезпечено перевезення наших співвітчизників з суміжних пунктів пропуску для проходження прикордонно-митного контролю у пунктах пропуску «Ужгород» та «Тиса». Воно здійснюється автобусами, організованими Закарпатською облдержадміністрацією за домовленістю з приватними перевізниками, які здійснюють транспортування окремо на договірних умовах з пасажирами. Також на українсько-словацькому кордоні для перевезення громадян залучено автобус оперативно-рятувальної служби ДСНС.

За минулу добу на в’їзд в Україну було оформлено 1046 українців. Усі в обов’язковому порядку проходять температурний скринінг та підписують інформовану згоду на проведення протиепідемічних та/або профілактичних заходів, повідомляє пресслужба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини