71281
11:53 7.042020

За добу на Закарпатті виявили 5 п'яних водіїв

Події 2472

У Мукачеві пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили за незрозуміле маневрування мікроавтобус «Wolkswagen» іноземної реєстрації під керуванням місцевого жителя. Чоловік уже позбавлений судом права керування й знову був п‘яний. Драгер виявив у водія 1,04 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Великих Лучках на Мукачівщині поліцейські зупинили незареєстрований мопед, яким керував нетверезий місцевий житель. Драгер виявив у нього 1,04 проміле алкоголю.

Ще одного мотоцикліста в стані сп‘яніння виявили в селі Водиця на Рахівщині. Водій, житель Тячівщини, не мав відповідних документів і відмовився від медосвідування. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

В Іршаві вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, житель Міжгір‘я, не надав водійського посвідчення, був у стані алкогольного сп‘яніння, але відмовився від медосвідування. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Ще одного п’яного водія виявили працівники облуправління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено до суду для прийняття відповідного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах