71249
21:05 6.042020

У Іршаві за сьогодні підтверджено 2 нові випадки COVID-19

Події 5409

Як ми вже повідомляли,  коронавірус підтвердили у завідуючого поліклінічним відділенням Іршавської районної лікарні, який є сином померлої сьогодні вночі жінки.

Як повідомляють у міськраді, станом на 15.30 к. ч. підтверджено ще два випадки захворювання на коронавірус – у сина померлої, лікаря райполіклініки та у пацієнтки, що перебувала з нею в одній палаті.

В інших двох пацієнтів інфекційного відділення тест на COVID-19 дав негативний результат.

Оскільки коло осіб, з якими контактувала хвора ще й досі встановлюється велике прохання до всіх жителів максимально дотримуватись умов карантину, залишатися вдома, не відвідувати в найближчий час райполіклініку та райлікарню,  використовувати засоби особистого захисту. Щодо інших подій то сьогодні відбулася зустріч керівництва міськради з підприємцями, які торгують на ринку і вимагають продовжити його роботу.  Міський голова чітко пояснив, що на даний час про продовження роботи ринку не може бути й мови, а тим паче з огляду на останні події та порушенням умов функціонування ринку під час карантину (відсутність у деяких продавців масок і рукавичок, не проводиться дезінфекція торгових поверхонь, товар не накритий тощо). На даний  час головне питання – не допустити розповсюдження коронавірусу. Було висловлено думку реалізовувати продукцію дистанційно через соціальні мережі. Оскільки велика кількість продавців не з Іршави, а з сіл району, тому було запропоновано їм звернутися до голів своїх сільських рад з метою вирішення даного питання. Із свого боку міськрада буде надавати посильну можливу допомогу в реалізації продукції, що швидко псується. Також голова повідомив, що у разі покращення ситуації у місті питання про роботу ринку буде розглянуто на відповідній  комісії, інформує Іршава онлайн.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах