71216
15:56 6.042020

В Ужгороді медиків відправили на самоізоляцію

Події 6146

Як інформує управління охорони здоров’я Ужгородської міської ради, у пульмонологічному відділенні центральної міської клінічної лікарні із діагнозом «пневмонія» проходили лікування четверо осіб, у яких були відібрані взірці на дослідження на CОVID-19. Взірці були доставлені у ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України», результати дослідження виявилися позитивними. Хворих переведено в обласну інфекційну лікарню.

Сьогодні мобільна бригада відібрала взірці біоматеріалів у 17 працівників центральної міської клінічної лікарні: це працівники приймального відділення, лабораторії та працівники пульмонологічного відділення, які контактували з пацієнтами, хворими на CОVID-19 та їхніми біоматеріалами. Їх відправлено на самоізоляцію додому, стан їхнього здоров’я контролюватимуть сімейні лікарі.

Сьогодні ж проведуть забір взірців у працівників міської поліклініки, які контактували з пацієнтом, хворим на CОVID-19, а також мобільна бригада виїде взяти взірці біоматеріалу в дитини, яка зараз із матір’ю вдома. Йдеться про родину ужгородців, що ми повідомляли вчора.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах