71045
14:06 3.042020

На Хустщині через пожежу у літній кухні, ледь не згорів будинок. ФОТО

Події 4115

2 квітня трапилася пожежа в с. Нанково Хустського району. На території приватного обійстя горіла літня кухня. 96-річний власник господарства разом із дружиною були вдома, але пожежі не помітили.

Про загорання о 15:05 до Служби порятунку повідомив водій пожежної частини, котрий мешкає неподалік. Він же організував сусідів, які за допомогою підручних засобів намагалися приборкати полум’я до приїзду вогнеборців.

На місце події прибули два відділення 10-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст. На жаль, через запізніле повідомлення на цей момент вже вся надвірна споруда була охоплена вогнем і обвалився дах. О 15:40 бійцям ДСНС вдалося локалізувати пожежу, завадивши поширенню вогню на розташований поруч житловий будинок. Остаточно пожежу на площі 84 кв.м. ліквідували о 17:50.

Полум’я встигло знищити покрівлю й перекриття літньої кухні, а також 2 тонни сіна й речі домашнього вжитку. Причину появи вогню й суму завданих збитків встановлюють правоохоронні органи, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах