53262
12:13 3.042020

На Закарпатті виявили за добу 8 нетверезих водіїв, два з яких перебували в стані наркотичного сп’яніння

Події 2012

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Берегівському, Виноградівському, Іршавському районах. Ще чотирьох нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У Виноградові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Cаddy», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, житель Мукачева, не надав водійського посвідчення та мав ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження медосвідування молодий чоловік відмовився. У присутності свідків поліцейські склали адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп’яніння і без водійського посвідчення.

Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

У Берегові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Оpеl» іноземної реєстрації, на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував без водійського посвідчення житель Виноградівщини. Поліцейські запідозрили в молодого чоловіка наркотичне сп’яніння, однак той відмовився від медосвідування. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Виноградові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мопед марки «Аlfа», яким керував без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Під час медосвідування в лікарні у мотоцикліста виявили 1,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Білки Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ще одного мотоцикліста. Той їхав без увімкненого освітлення і без захисного шолома. Як і в попередньому випадку, транспортний засіб був не зареєстрований, а мотоцикліст перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився, про що правоохоронці склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування.

Ще чотирьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах