70800
15:28 30.032020

Закарпатці хотіли попити кави... і ледь не спалили будинок. ФОТО

Події 5802

29 квітня о 19:45 до Служби порятунку «101» повідомили про пожежу в житловому будинку, що на вул. Миру в с. Приборжавське Іршавського району. Телефонували стурбовані сусіди, коли побачили як з будинку йде густий дим та виривається полум’я.

На місце пригоди прибули чергові відділення рятувальників державного пожежно-рятувальносго поста с. Довге та 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава.

Як стало відомо, осередком загорання стала спальня, де домочадці на електроплитці варили собі каву. Після того, як плитка замкнула й почала горіти, люди нічого мудрішого не вигадали, як поспішити накивати з оселі п’ятами. Зі слів односельчан, сусіди належать до так званої групи ризику.

О 20:37 пожежу локалізували та о 21:25 – ліквідували. Внаслідок пожежі було знищено частину домашнього майна на площі 16 кв. м. А от будинок, завдяки пильності селян та вправності бійців ДСНС, було врятовано від можливого знищення вогнем.

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загиблих та травмованих не було.

Загалом до ліквідації пожежі залучалося 6 рятувальників та 2 одиниці основної пожежно-рятувальної техніки, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах