70734
10:53 29.032020

На ПП «Тиса» люди очікували повернення додому понад 6 годин. ВІДЕО

Події 5611

Протягом останньої доби зафіксовано суттєве збільшення кількості громадян, які прямують на в’їзд в Україну через пункт пропуску «Тиса» на Закарпатті.

З 00.00 27 березня лише у цьому пункті пропуску оформлено понад 4 тисячі осіб. Таке зростання спричинене одночасним поверненням багатьох наших співвітчизників з країн Євросоюзу у зв’язку з епідеміологічною ситуацією та спостерігалося й на інших ділянках кордону.

Ажіотаж на пункті пропуску «Тиса» з боку угорської Захоні відзняли і оприлюднили у соцмережах. Ті, хто вже на українській землі – обурені, втомлені і виснажені, адже стояли по 6-8 годин, але діляться враженнями. Люди кажуть, їх доправляють автобусами по 35 та 50 чоловік, хоч обіцяли організувати цивілізований довіз по 10 осіб. Нагадаємо – відповідальність за організацію роботи в Закарпатті – на місцевих органах влади, обласній адміністрації та в.о.голови. Обурені люди і тим, що транспортувати через кордон мали безкоштовно. Проте усі без винятку стверджують, що з них деруть гроші. І не малі. Кажуть, аби попасти додому готові на все.

В ОДА кажуть – організували 7 автобусів і один неоплан. Чи вистачає на такий натовп цих семи автобусів, коли в один можна розмістити максимально 10-людей – питання очевидно, відповіді не потребує. Але невже не можна було організувати більшу кількість транспортних засобів – у владі ж знали про цю ситуацію заздалегідь. То ж логічно припустити, що могли все спрогнозувати.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах