70642
16:06 27.032020

На закарпатських перевалах поліція розгорнула блокпости та КПП

Події 5000

Задля протидії поширенню коронавірусної хвороби на Закарпатті, на виїздах і в’їздах у область поліція розгорнула блокпости та розставила КПП. Відсьогодні до 24 квітня на території області вводять додаткові обмежувальні заходи.

Згідно з протоколом позапланового засідання регіональної комісії Закарпатської ОДА, призупинено рух автомобільного транспорту шляхом виставлення блок-постів поліції на перевальних ділянках автомобільних доріг Н-13 «Львів-Самбір-Ужгород» (Ужоцький перевал) та Р-21 «Долина-Хуст» (Торунський (Вишківський) перевал).

Крім того, відтепер посилено охорону публічної безпеки та порядку на перевальних ділянках автодоріг Н-09 «Мукачево-Рогатин-Львів» та М-06 «Київ-Чоп». На цих відрізках автошляхів виставлені контрольно-пропускні пункти та лікарями здійснюється температурний скринінг тих, хто перетинає межі області через Яблунецький та Абранський перевали.

На поліцію покладено функції з посиленого контролю за дотриманням публічного порядку та безпеки, зокрема на даних ділянках автошляху, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах