70536
12:23 26.032020

П’яні і під наркотиками: за добу на Закарпатті затримали 10 нетверезих водіїв

Події 1784

Одразу трьох нетверезих водіїв задокументували за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Тячівського відділу. У місті Тячів вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «Rеnault» іноземної реєстрації, який рухався без увімкненого поворотника під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель, який мав ознаки наркотичного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Тересві вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не працювали задні габарити освітлення. Водій, місцевий житель, не надав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Вонігово Тячівського району вночі поліцейські групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Jеttа» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,82 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Кам’яниця Ужгородського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21063», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився проходити медосвідування. На нього склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

На автодорозі між селами Богаревиця-Хмільник Іршавського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоблок, на якому не працювали задні габарити освітлення. Керував ним чоловік у стані алкогольного сп’яніння, який не мав водійського посвідчення та відмовився від проходження медосвідування. У присутності свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Берегові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані наркотичного сп’яніння, що підтвердилося під час медосвідування в лікарні. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Хусті вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили місцевого чоловіка, який керував без захисного шолома незареєстрованим мотоциклом марки «Vірer». Мотоцикліст перебував у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах