70512
09:24 26.032020

«Закарпатгаз»: що робити, аби не стати жертвою аферистів

Події 2484

Тривожні дзвіночки надійшли з Виноградівського району. Там, намагаючись скористатися із складної ситуації, що склалася в Україні та світі, почали діяльність шахраї.

Вони приходять у будинки людей, переконуючи, що є представниками АТ “Закарпатгаз. Ці люди запевняють, що змушені відключити від газопостачання газові прибори, оскільки їх встановлено самовільно та з порушеннями. Потім за відтермінування відключення беруть у власників 500 грн.

Авторитетно заявляємо: ці люди не є представниками нашого підприємства. Жодної діяльності з відключення газових приборів в області наразі не проводиться.

Починаючи з 16 березня 2020 року, в АТ “Закарпатгаз” введено карантин. Це означає, що частина служб працюють дистанційно, частина (як-то аварійники) — у звичному режимі.

Повідомляємо, що на період запровадження карантину підприємством прийнято рішення про невідключення споживачів від газопостачання. Зверніть увагу, що у звичному режимі про відключення від газопостачання представники АТ “Закарпатгаз” завжди попереджають завчасно і у письмовому вигляді із врученням.

Якщо ж до вас у домівку прийшли нібито газовики, попросіть їх показати посвідчення. Навряд чи вони зможуть надати вам такий документ. У випадку, якщо людина його дійсно надасть, обов’язково зверніть увагу, чи є на ньому печатка, подивіться на строк дії. Ще краще — сфотографуйте на мобільний телефон.

Просимо бути обачними та не піддаватися на провокації нечистих на руку людей. Якщо з вами чи вашими знайомими трапився подібний випадок, телефонуйте за номером: 067-244-65-90 або пишіть на press@zkgas.com.ua

Пресслужба АТ “Закарпатгаз”

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини