70482
16:06 25.032020

На Мукачівщині та Хустщині обікрали дворогосподарства

Події 2765

Мукачівські та хустські працівники поліції встановили причетність двох осіб, серед яких жінка, до крадіжок з приватних будинків. Викрадені речі вилучено. За обома фактами розпочато слідство.

Працівники Хустського відділу поліції встановили особу жінки, яка з прибудови будинку у селі Бороняво викрала електроінструмент. Повідомлення про крадіжку надійшло від 46-річного чоловіка. Заявник розповів, що невідома особа проникла на його дворогосподарство і викрала будівельний інструмент.

Працівники кримінальної поліції Хуста встановили причетність 64-річної жінки до вчинення злочину. Викрадену техніку пенсіонерка, мешканка с. Бороняво, вже встигла перепродати.

Крадіжку автозапчастин та коліс з гаражного приміщення мешканця с. Косино розкрили працівники Мукачівського районного відділення поліції. Чоловік повідомив, що вночі невідомий проник на його дворогосподарство і викрав речі на суму близько 3 тис. грн.

Крадієм виявися житель сусіднього населеного пункту, раніше судимий 27-річний житель Чинадієва. Викрадене майно від нього вилучили.

За обома фактами крадіжок, вчинених з проникненням, у поліції розпочато слідство за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах