70213
14:19 21.032020

МВС Словаччини запустило інтерактивну мапу поширення коронавірусу: поряд із Закарпаттям найменше

Події 3338

Наразі на мапі визначаються місця постійного місця проживання осіб з позитивним тестом на коронавірус або там, де інформація про наявність COVID-19 у пацієнтів перевіряється, інформує Голос Закарпаття.

МВС Словаччини запустили інтерактивну мапу, яка інформує про поширення коронавірусу COVID-19 на території Словацької Республіки. Дані постійно оновлюються відповідно до Національного інформаційного центру охорони здоров’я, інформує МN.

Наразі на мапі визначаються місця постійного місця проживання осіб з позитивним тестом на коронавірус або там, де інформація про наявність COVID-19 у пацієнтів перевіряється.

Наразі на 15.00 20 березня 2020 року у Словаччині проведено 2707 тестів, з них негативних – 2570, позитивних – 137. Летальних випадків через коронавірус не зафіксовано.

Слід зазначити, що наразі найбільше інфікованих у країні виявлено на заході, біля кордону з Австрією. Найменше – біля кордону з Україною, зафіксовано 1 підтверджений випадок у районі Собранце.

Нагадаємо, що з 16 березня 2020 року у Словаччині зачинені роздрібні заклади торгівлі, кафе, ресторани, окрім магазинів продуктів харчування, кормів для тварин, аптек, поштових відділень, банків, автозаправних станцій, магазинів. Відкритими також залишаються пральні та хімчистки, авторемонтні майстерні. Години роботи торгових центрів обмежені. Школи та дошкільні заклади також зачинені.

Кожен, хто повертається до Словаччини із-за кордону, зобов’язаний відбути 14-денний домашній карантин. У випадку порушення режиму карантину загрожує штраф у розмірі 1659 євро.

Наприклад, в сусідній Угорщині ситуація на ранок 21.03.2020 року наступна: інфіковано – 92 людини, летальних випадків – 4, видужало – 7.


telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах