70118
09:02 20.032020

На Мукачівщині наздоганяли п’яного через коронавірус водія. ВІДЕО

Події 3015

Учора, 19 березня, близько 15:30, на трасі Київ-Чоп, неподалік смт Чинадієво, патрульні помітили автомобіль ВАЗ, водій якого виїхав на зустрічну смугу руху під час маневру обгону. При цьому чоловік мало не спричинив автопригоду, адже назустріч йому рухалося кілька транспортних засобів, у тому числі службове авто патрульної поліції.

Інспектори вирішили наздогнати порушника та зупинити даний транспортний засіб. Під час спілкування патрульні помітили в нього ознаки сп’яніння. Однак, проходити відповідний огляд водій відмовився.

Безвідповідальність водія мало не призвела до ДТП…

"Знаєш чому пив? Бо коронавірус" Безвідповідальність, ймовірно, нетверезого водія мало не призвела до ДТП…Сьогодні, близько 15:30, на трасі Київ-Чоп, неподалік смт.Чинадієво, патрульні помітили автомобіль ВАЗ, водій якого виїхав на зустрічну смугу руху, під час маневру обгону. При цьому, чоловік мало не спричинив автопригоду, адже назустріч йому рухалося кілька транспортних засобів, у тому числі службове авто патрульної поліції.Інспектори вирішили наздогнати порушника та зупинити даний транспортний засіб. Під час спілкування, патрульні помітили в нього ознаки сп’яніння. Однак, проходити відповідний огляд водій відмовився. У підсумку, на нього було складено відповідні адміністративні матеріали, зокрема, за ч.1 ст.130 (за керування у стані сп’яніння) КУпАП.#ZakPatrolPolice #патрульнаполіція #новини

Опубліковано Патрульна поліція Закарпатської області Четвер, 19 березня 2020 р.

У підсумку, на нього було складено відповідні адміністративні матеріали, зокрема, за ч.1 ст.130 (за керування у стані сп’яніння) КУпАП, повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах