70111
22:23 19.032020

В Івано-Франківську померла жінка, у якої підтвердили коронавірус

Події 2762

У 56-річної жительки міста Івано-Франківська, яка померла в обласній клінічній інфекційній лікарні напередодні, підтвердили захворюваність на коронавірусну інфекцію COVID-2019.

Про це сьогодні під час проведення спільного засідання  Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та Тимчасової обласної протиепідемічної комісії повідомив т.в.о. голови обласної державної адміністрації Віталій Федорів.

За словами очільника Прикарпаття, жінка тривалий час займалася самолікуванням і звернулася за допомогою медиків, коли стан здоров’я значно погіршився. До інфекційної лікарні вона потрапила у важкому стані.

«Сьогодні Київський лабораторний центр підтвердив наявність коронавірусної інфекції у пацієнтки інфекційної лікарні, яка померла напередодні, – розповів Віталій Федорів. – Контактною особою померлої був її чоловік, який повернувся із-закордону. Весь час він перебував на самоізоляції».

Додамо, що це вже третій смертельний випадок від COVID-2019 в Україні. Наразі діагноз коронавірусної інфекції підтверджено вже у 21 українця.

Медики вкотре наголошують: при перших ознаках захворювання звертатися до сімейних лікарів і не займатися самолікуванням.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах