70075
16:15 19.032020

На Закарпатті заклади ігнорують карантин

Події 3237

Сьогодні, 19 березня, під час перевірки дотримання вимог карантину, працівники Виноградівського відділення поліції виявили два заклади, що працювали, всупереч обмеженням, встановленим Кабміном. Напередодні правоохоронці здійснювали рейд та попереджали власників про заборону діяльності закладів під час карантину, проте останні – попередження проігнорували.

На власників будівельного магазину, розташованого в селищі Королево та закладу громадського харчування у місті Виноградів, працівники поліції склали протоколи за ст.44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто порушення правил щодо карантину людей.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Поліцейські закликають громадян не порушувати встановлені карантинні заходи та дотримуватись правил особистої гігієни.

Також, сьогодні, 19 березня, під час рейду працівники поліції виявили відчиненим заклад громадського харчування, що розташований на площі Пушкіна в місті Ужгород. Напередодні поліцейські вже навідувалися до вказаного закладу та попереджали про заборону його діяльності на період карантину.

У зв’язку з тим, що власник проігнорував попередження та вимоги загальнодержавного карантину, працівники поліції склали на нього протокол за ст.44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто порушення правил щодо карантину людей. Правопорушнику загрожує штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах