53262
11:55 19.032020

За минулу добу на Закарпатті виявили 8 нетверезих водіїв

Події 3958

За минулу добу працівники поліції краю задокументували факти керування транспортними засобами в стані сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Великоберезнянському, Свалявському, Міжгірському, Тячівському районах. Ще одного п’яного водія задокументували працівники управління патрульної поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Холмок Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки “Хюндай” іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,37 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Тячеві вночі поліцейські зупинили автомобіль марки “БМВ” іноземної реєстрації, на якому не було номерного знака. Водій, місцевий житель, раніше вже затримувався за керування в стані алкогольного сп’яніння. Тепер він знову був нетверезий, під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, автомобіль затримали на спецмайданчик.

У селищі Буштино Тячівського району поліцейські зупинили вночі автомобіль марки “ВАЗ-2101”, яким керував місцевий житель в стані алкогольного спяніння і без водійського посвідчення. Під час медосвідування в нього виявили 1,0 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи. Також поліцейські встановили, що автомобіль чоловік самовільно взяв від свого сусіда, за що понесе передбачену законом відповідальність.

У Великому Березному вночі працівники поліції зупинили автомобіль марки “ВАЗ-2103”, на якому не працювали фари. Водій, місцевий житель, керував без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У Мукачеві та Міжгірі працівники груп реагування патрульної поліції задокументували двох нетверезих водіїв незареєстрованих мопедів. На обох склали відповідні адмінпротоколи.

Нетверезого водія також виявили працівники облуправління патрульної поліції. Ще одного задокументували свалявські правоохоронці.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах