67012
12:27 18.032020

У Закарпатській області виявили 9 п’яних водіїв

Події 2207

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Виноградівському, Берегівському, Іршавському, Тячівському районах. Ще двох нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У місті Іршава вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Skоdа Оctаvіa» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель, якого суд уже позбавив права керування за водіння в стані наркотичного сп’яніння. Тепер молодий чоловік знову був у неадекватному стані, але відмовився від проходження медосвідування. У присутності свідків поліцейські склали на правопорушника адмінпротоколи за повторне керування в стані наркотичного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Виноградові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував житель села Тросник Виноградівського району в неадекватному стані. Водійського посвідчення він не мав. Під час проходження медосвідування в лікарні з’ясувалося, що водій вживав наркотики. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Берегові вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Chevrоlеt Аvео», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель, якого суд уже позбавив права керування. Тепер чоловік знову був у стані алкогольного сп’яніння, під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У тому ж Берегові ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21011», на якому не працювали задні габарити освітлення. За кермом перебував житель села Балажер Берегівського району, який не мав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,1 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Розівка Ужгородського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль марки «Тоyоtа Camry», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом автомобіля перебував місцевий житель, який не надав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Вонігово Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований трактор, яким керував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського освідчення. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,2 проміле алкоголю. На водія склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Солотвині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «BМW Х5», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Керував автомобілем місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав, відмовився від проходження медосвідування. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Двох нетверезих водіїв також задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини