69812
10:54 15.032020

У вантажівці з гумовими шинами прикордонники виявили нелегала. ФОТО

Події 2424

16-річного громадянина Афганістану, який намагався незаконно потрапити на територію України виявили учора ввечері прикордонники Мукачівського загону.

Близько 22.00 в пункт пропуску «Дякове», що на кордоні з Румунією, під керування 29-річного громадянина України заїхав вантажний автомобіль марки «Рено». Вказаним транспортним засобом українець перевозив з Сербії до України вантаж автомобільних гумових шин. Під час проведення візуального огляду причепу прикордонники помітили пошкодження пломбувального дроту, що й стало підставою для проведення поглибленого огляду. Оглядаючи вантаж, спільна оглядова група побачила чоловіка, який намагався сховатися між автомобільними шинами. Прикордонники затримали спритника, під час первинного опитування той зміг пояснити, що йому 16 років, і він є громадянином Афганістану. Хлопець також повідомив, що хотів потрапити до Італії.

Після проведення фільтраційних заходів, нелегального мандрівника відповідно до угоди про реадмісію, передадуть румунським правоохоронцям, інформує Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах