53262
17:12 13.032020

На Закарпатті виявили за добу 6 п’яних водіїв, один з яких перебував у стані наркотичного сп'яніння

Події 2668

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння у Виноградівському, Тячівському та Великоберезнянському районах. Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція.

У місті Тячів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Opel», на якому не освітлювався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Під час проходження медосвідування у лікарні у нього виявили 0,6 проміле алкоголю у крові. На нього складено відповідний адмінпротокол та відсторонено від керування.

У місті Виноградів вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Ford», на якому не освітлювався номерний знак. За кермом перебував житель села Королево у стані наркотичного сп’яніння. Після огляду автомобіля правоохоронці виявили речовину, схожу на наркотичну. Під час проходження медосвідування у лікарні було виявлено, що чоловік перебуває у стані наркотичного сп’яніння. У виноградівця відібрано водійське посвідчення та складено відповідні адмінпротоколи. Автомобіль поміщено на спецмайданчик поліції.

У селищі Великий Березний працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль, на якому не працював правий габарит. За кермом перебував місцевий мешканець у стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На нього складено відповідний адмінпротокол та відсторонено від керування.

Ще 3 нетверезих водіїв виявили у Виноградові та працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах