69608
09:03 12.032020

У Словаччині зіткнулися два українські автобуси: загинули заробітчани з Тячівщини. ФОТО, ВІДЕО

Події 6634

Неподалік міста Ружомберок, що на півночі Словаччини, зіштовхнулися український автобус з туристами, які поверталися в Україну з Берліна, та український мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter.

У результаті аварії 32 людини отримали травми. Двоє людей загинуло. Про це повідомляє ЗМІ сусідньої країни.

Оскільки деякі пасажири автобуса мали підвищену температуру, їх, зокрема і вагітну жінку, ізолювали з підозрою на коронавірус. Карантин рекомендували також для всіх бригад швидкої допомоги, пожежної служби та поліції, поки не стануть відомі результати тестів

У поліції Словацької Респубповідомили, що мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter із заробітчанами на швидкості зіткнувся з рейсовим автобусом, яким керував 43-річний чоловік.

Внаслідок ДТП загинули 2 людей — 23 та 26 років. Загиблими є 26-річний водій мікроавтобуса Мерседес Спринтер та його 22-річна пасажирка.

З соцмереж стало відомо, що вони є мешканцями Тячівського району, які саме їхали на заробітки. Водій Іван Лунгу був мешканцем села Калини, а пасажирка Марія Юришинець – з села Терново.

Також одна людина отримала тілесні ушкодження, 14 мали помірні травми, 16 – легкі.

Після надання першої медичної допомоги 25 пацієнтів були переведені до лікарень у Ліптовському Мікулаші, Дольному Кубіні, Ружомбероку та Мартіні.

Як інформує телеканал JOJ, водій мікроавтобуса виїхав з АЗС і не надав переваги автобусу, який їхав по головній дорозі. Внаслідок зіткнення автобус злетів з дороги у 8-метровий яр.

На місце аварії виїхали бригади рятувальників не лише з Ружомберка, але й сусідніх міст – Мартіна і Жиліни. На місце аварії також прибуло аж сім карет швидкої допомоги.

 Введите сообщение

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах