69571
11:34 11.032020

На Закарпатті за добу виявили 5 нетверезих водіїв, один з яких перебував під дією наркотиків

Події 2415

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Свалявському районах. Ще двох нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У поліцію вчора ввечері надійшло повідомлення з села Лінці Ужгородського району. Місцева жителька повідомила про те, що її колишній чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, вчинив із нею сварку.

Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили у селі автомобіль марки «Нива», за кермом якого й перебувала особа, що вчинила сварку. Водій, місцевий житель, не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі між селами Розівка-Холмок Ужгородського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf», на якому не працювали задні габарити освітлення. За кермом перебував житель Ужгорода без водійського посвідчення та в неадекватному стані. Поліцейські запідозрили в чоловіка наркотичне сп’яніння, однак той відмовився від проходження медосвідування. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Нетверезого водія також задокументували за минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Свалявського відділення. Ще двох виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах