69539
14:36 10.032020

Погоджено підозру у розтраті понад 860 тис грн. під час реконструкції площі Кирпи в Ужгороді

Події 2671

Ужгородською місцевою прокуратурою погоджено підозру начальнику Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради, директору приватного товариства, яке здійснювало реконструкцію площі Кирпи у м. Ужгороді та інженеру з технічного нагляду міської ради у розтраті бюджетних коштів у особливо великих розмірах та службовому підробленні (ч.5 ст.191, ч.1 ст.366 КК України).

За версією слідства посадовці міськради спільно із підрядником приватного товариства у період з листопада 2017 по грудень 2018 року, вносили недостовірні відомості до актів виконаних робіт.

Надалі, на підставі цих документів, які були погоджені керівником Департаменту міської ради та спеціалістом з технічного нагляду, підряднику перераховувались кошти.

Згідно отриманих результатів експертизи, в результаті цих цій підозрюваних, бюджету заподіяно більше 860 тис грн збитків.

Наразі слідчими поліції вручено підозру спеціалісту з технічного нагляду Ужгородської міської ради. Також встановлюється місцезнаходження директора Департаменту Ужгородської міської ради та директора приватного товариства для повідомлення їм про підозру у вказаних злочинах.

Триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Ужгородського відділу поліції. Прокурори Ужгородської місцевої прокуратури забезпечують процесуальний контроль за ходом слідства, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини