53262
11:32 5.032020

Серед 7 виявлених на Закарпатті п’яних водіїв 4 перебували в стані наркотичного сп’яніння

Події 1969

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Виноградівського відділення задокументували в місті аж чотири випадки керування транспортними засобами у стані наркотичного сп’яніння. Ще трьох нетверезих водіїв виявили в області працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У місті Виноградів пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВMW» іноземної реєстрації, на якому був прикритий сіткою номерний знак. Водій, житель Виноградівського району, не мав водійського посвідчення та перебував у неадекватному стані. Правоохоронці запідозрили в молодого чоловіка стан наркотичного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

За аналогічне порушення правил безпеки дорожнього руху (прикритий сіткою номерний знак) поліцейські зупинили у Виноградові автомобіль марки «Аudі» під керуванням жителя району. Юнак перебував у стані наркотичного сп’яніння, але відмовився від проходження медосвідування. Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили та вилучили речовини, схожі на наркотик метамфетамін та марихуана. На водія склали адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Якщо ж експертиза підтвердить, що він незаконно зберігав та перевозив наркотики, то за це він понесе ще й кримінальну відповідальність. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції Виноградова.

На іншій вулиці міста працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував місцевий житель в неадекватному стані. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього склали в присутності свідків адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

Під час патрулювання Виноградова працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Fоrd» під керуванням місцевого мешканця, на якому не освічувався задній номерний знак. Під час огляду автомобіля в ньому виявили речовини, схожі на наркотики. Сам молодий водій також перебував у стані наркотичного сп’яніння, але відмовився від проходження медосвідування. Павоохоронці склали на нього відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування. Машину затримано на спецмайданчик. А вилучені речовини відправлено на експертизу, після чого даній події буде надано відповідну правову оцінку.

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах