68951
20:01 25.022020

Протягом тижня працівники ПрАТ «Закарпаттяобленерго» виявили 54 факти крадіжок електроенергії

Події 2658

Протягом тижня по області працівники ПрАТ «Закарпаттяобленерго» виявили 54 факти крадіжок електроенергії, накладено штрафів на суму 280 тис грн

Починаючи з 17 лютого 2020 року по 23 лютого 2020 року, представниками оператора систем розподілу виявлено 54 фактів крадіжок електричної енергії.

Зокрема, було складено 50 Актів про порушення Правил серед населення та 4 Акти – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення за останній тиждень було виявлено у Виноградівському районі (8 порушень). Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло).

У юридичному секторі факти крадіжок було виявлено в Свалявському районі, Виноградівському районі та м. Ужгород (2 порушення відповідно), Закарпатської області. Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло).

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 279,944 тис. грн.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах