68829
16:03 23.022020

На Закарпатті правоохоронці затримали злочинця, який вербував та продавав дівчат за кордон

Події 3353

Сьогодні, 23 лютого, в рамках кримінального провадження розпочатого за ч.1 ст.149 Кримінального кодексу України, працівниками відділу боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми спільно з працівниками Ужгородського відділу поліції, військовослужбовцями Чопського прикордонного загону та із залученням спецпризначенців КОРД, було затримано 23-річного мешканця Кіровоградської області, який саме намагався незаконно вивезти українок до Словаччини.

Затриманий вербував молодих дівчат та в подальшому мав на меті продати їх до будинків розпусти в місто Кошіце сусідньої держави, де б їх примушували надавати сексуальні послуги.

Затримання відбулося на одному з пунктів пропуску Закарпатської області. Зараз злочинця затримано в порядку ст.208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Готуються необхідні матеріали для оголошення останньому про підозру та звернення з клопотанням до суду, для обрання йому запобіжного заходу, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах