68714
15:01 20.022020

В Ужгороді горів житловий будинок. ФОТО

Події 2986

Ввечері 19 лютого виникла пожежа в кімнаті одноповерхового будинку з мансардою. Подія трапилася на вулиці Коритнянській в Ужгороді.

Літня власниця будинку саме вийшла надвір, і в будинку залишалися двоє її маленьких онуків та інший родич, який тимчасово тут мешкав. Коли жінка повернулася всередину, то побачила, що діти накинули на кахельну грубку ковдру й та загорілася. Господиня швидко вивела малечу з будинку, а чоловік почав самотужки гасити полум’я. І лише коли вони зрозуміли, що самі з пожежею не впораються, о 19:50 подзвонили до Служби порятунку.

За кілька хвилин на місце події прибули два відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. Вже о 19:58 їм вдалося локалізувати пожежу, не давши вогню поширитися за межі кімнати. Остаточна ліквідація тривала до 20:30. Полум’я знищило речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м, а також пошкодило дверні та віконні рами й меблі. Остаточна причина виникнення пожежі та сума завданих збитків встановлюються, ынформуэ У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах