68642
12:56 19.022020

Закарпатцю, через якого загинула дитина, повідомлено про підозру

Події 2364

За погодження процесуального прокурора Перечинського відділу Ужгородської місцевої прокуратури слідчими поліції повідомлено про підозру 29-річному жителю с. Порошково, Перечинського району, який залишив без нагляду малолітніх діток, через що, дівчинка загинула від отруєння чадним газом (ст.166 КК України).

Як встановлено в ході досудового розслідування, підозрюваний замкнув діток – 1-річну дівчинку та 2-річного хлопчика у хаті та пішов з дому. Чоловік достовірно знав, що залишає їх самих, оскільки, незадовго до цього мати попередила його, що йде до магазину.

У цей період у будинку сталась пожежа. Згідно висновків спеціалістів УДСНС в Закарпатській області, ймовірною причиною загорання, є необережне поводження з вогнем. Осередком пожежі стала воскова свічка, яка знаходилася на ліжку поблизу тумби.

Залишені на самоті дітки через свій безпорадний стан не мали можливості самостійно вийти. В результаті, дівчинка померла від гострого отруєння чадним газом.

Наразі триває подальше досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Перечинського ВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області. Процесуальне керівництво у даному провадженні забезпечують прокурори Перечинського відділу Ужгородської місцевої прокуратури, інформує пресслужба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах