68532
13:31 17.022020

Мукачівські «муніципали» штрафують містян

Події 2200

За тиждень складено 7 адміністративних протоколів, 21 припис розглянуто 6 звернень громадян та складено 499 постанов про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил паркування.

Незважаючи на погодні умови, інспектори з паркування пильно стежать за дотриманням правил паркування на території міста та щоденно виписують повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності на порушників. За останній тиждень інспекторами зафіксовано 499 випадків паркування транспортних засобів у невстановлених місцях, кожен з порушників тепер має сплатити штраф.

Також інспекторами відділу контролю за станом благоустрою в ході патрулювання здійснювався контроль за дотриманням благоустрою та складались приписи і протоколи на мешканців за складування різного роду відходів на тротуарах та контейнерних майданчиках. Щоденно повідомлялись відповідні служби про відсутність кришок колодязів підземних комунікацій та пошкодження дорожнього покриття на території міста за для належної реакції та вирішення вказаної проблем и в найкоротші терміни, інформує Управління муніципальної інспекції

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах