68465
15:59 15.022020

Служба Судової охорони та Нацгвардія провели відпрацювання в Закарпатському апеляційному суді. Відео

Події 4446

Спільні відпрацювання для налагодження співпраці в питаннях транспортування особливо небезпечних злочинців та забезпечення порядку в судах провели співробітники Служби судової охорони та Нацгвардії.

Сьогодні, 15 лютого, в Закарпатському апеляційному суді пройшли спільні навчання територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області спільно з Нацгвардією, щоб відпрацювати всі небезпечні ситуації, які можуть виникнути під час конвоювання та судових засідань за участі особливо небезпечних злочинців. В Закарпатському апеляційному суді відпрацювали переміщення таких осіб до залів суду та забезпечення захисту усіх відвідувачів та працівників органу, що здійснює правосуддя. Навчалися реагувати і на акції непокори підозрюваних та заспокоювати їхню підтримку в залі суду. Головними завданнями співробітників Служби судової охорони Закарпаття та Національної гвардії є захист кожної людини.

Навчання провели заступник начальника зі служби територіального управління Служби судової охорони у Закарпатській області Дмитро Безкровний та заступник командира 3-го батальйону 2-гої Галицької бригади НГУ Андрій Галицький. Вони детально пояснили підлеглим всі нюанси, що можуть виникнути в реальному житті, та відпрацювали їх на практиці.

“Служба судової охорони Закарпаття постійно навчатиметься та відпрацьовуватиме потенційні небезпеки, щоб у випадку будь-якої загрози бути на сто відсотків підготовленими. Наші співробітники повинні вміти захистити громадян за будь-яких небезпечних обставин. Саме тому ми не зупинятимемося і постійно будемо прокачувати наші знання та уміння”, – наголосив Дмитро Безкровний своїм підлеглим під час шикування по завершенню навчань.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
На Закарпатті з’явилося 5 нових паспортних станцій у ЦНАПах
09:34
Всі новини