67012
12:55 13.022020

На Закарпатті затримали 9 нетверезих водіїв, один з яких уже позбавлений права керування

Події 2301

У селі Минай на Ужгородщині працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили близько опівночі автомобіль марки «ВАЗ-21013», водій якого не увімкнув поворотник під час виконання маневру. За кермом автомобіля перебував місцевий житель, якого торік суд позбавив права керування. Тепер чоловік знову був у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування.

На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селищі Кольчино Мукачівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssat» іноземної реєстрації, на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував житель Іршавського району в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,96 проміле алкоголю. На нього склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У селі Копашнево Хустського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований скутер марки «Hоnda Dіо», яким керував без відповідних документів місцевий житель. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,8 проміле алкоголю. На водія склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Ще 6 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах