68361
17:11 12.022020

В Ужгороді затримали серійну кишенькову крадійку з Хустщини

Події 2490

Учора, 11 лютого, в поліцію звернулася жителька міста Ужгород. Молода жінка повідомила, що зранку, близько 08.00 год, у громадському транспорті від неї викрали мобільний телефон.

У скоєнні крадіжки потерпіла запідозрила невідому жінку, яка на першій же зупинці вийшла з автобуса й сіла в автомобіль марки «Daеwoo». Після чого автівка поїхала в бік приміського села Минай.

Інформацію про ймовірну крадійку було оперативно надано найближчим патрулям. У селі Великі Лази Ужгородського району патрульний наряд зупинив автомобіль, в якому перебувала схожа за описом потерпілої жінка. Нею виявилася 60-річна жителька Хустського району, яка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Крадений в «маршрутці» телефон крадійка встигла перепродати.

За даним фактом Ужгородським відділом поліції розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно).

Наразі слідчі мають інформацію про причетність жительки Хустщини до двох крадіжок мобільних телефонів у громадському транспорті обласного центру.

Водночас поліція звертається до місцевих мешканців з проханням повідомляти про факти крадіжок у громадському транспорті Ужгорода чи Ужгородського району на лінію «102», повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах