68179
12:43 9.022020

Закарпатські митники вилучили 18 літрів ігристого та 12 кг кіндерів з Італії

Події 1942

Напередодні, на митному посту «Тиса» Закарпатської митниці Держмитслужби припинено переміщення через митний кордон алкогольних напоїв та кондитерських виробів іноземного виробництва з порушенням митних правил.

Незаконно товари ввозив в Україну наш співвітчизник, який повертався з Італії, де перебував у приватних справах.

Проходив митний контроль громадянин по каналу «червоний коридор».

У декларації, яку громадянину запропонували заповнити митники, українець вказав свої паспортні дані, відомості про транспортний засіб та наявність у нього 5 місць супроводжуваного багажу з особистими речами. При усному опитуванні громадянин підтвердив відомості, вказані ним у митній декларації та заперечив наявність будь-яких інших товарів, в тому числі таких, переміщення яких через митний кордон України заборонено або обмежено.

В ході митного контролю транспортного засобу та речей громадянина України окрім особистих речей митники виявили: 24 пляшки (18 літрів) вина білого «Asti» торгівельної марки «Martini», 120 шт (12 кг) кондитерських виробів «KINDER UBERRACCHUNG MAXI» іноземного виробництва.

У діях громадянина вбачаються ознаки порушення митних правил, передбаченого статтею 472 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, товар вилучено до рішення суду, інформує Закарпатська митниця Держмитслужби.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах