68176
11:49 9.022020

В Мукачеві п’яний водій спробував відкупитися від правоохоронців хабарем

Події 2811

За непритягнення до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння намагався відкупитися від поліції 26-річний мукачівець. Спробу дачі хабара задокументували працівники слідчо-оперативної групи поліції Мукачева

Слідчі Мукачівського відділу поліції задокументували факт спроби дачі хабара службовій особі. Гроші пропонував патрульним поліцейським 26-річний місцевий мешканець, водій автомобіля «Renault Lagunа». Мукачівець порушив ПДР за що і був зупинений працівниками Управління патрульної поліції. Подія трапилася сьогодні близько 16-ої год. по вул. 26 Жовтня. Поліцейські помітили, що кермувальник перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Результати драгеру показали 0,98 проміле.

Під час складання адміністративних матеріалів останній, за непритягнення його до адміністративної відповідальності, запропонував патрульним неправомірну вигоду-гроші.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Мукачівського відділу поліції, грошові кошти вилучено.

В діях мукачівця вбачаються ознаки кримінального правопорушення за статтею 369 Кримінального кодексу України. Йдеться про пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах