68148
15:34 8.022020

На Тячівщині «прикрили» незаконний гральний заклад. ФОТО

Події 4159

Поліція Тячева виявила факт організації грального бізнесу у селі Ганичі. Правоохоронці вилучили комп’ютерне обладнання. Діяльність закладу припинено, слідство у справі триває

В ході досудового розслідування за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом, згідно з ухвалою суду, вчора, 7 лютого, у селі Ганичі Тячівського району, працівники Тячівського відділу поліції, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, провели обшук.

Під час слідчих дій правоохоронці вилучили 2 одиниці ком‘ютерної техніки та 3 планшети, з яких здійснювалася діяльність, пов’язана з незаконним ігровим бізнесом, та грошові кошти. Все вилучене направлено на експертизу.

Кримінальне провадження розслідується за статтею 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом). У справі тривають подальші слідчі дії.

Поліція Закарпаття продовжує роботу з припинення та виявлення підпільних гральних закладів та звертається до громадян у разі виявлення функціонування будь-яких гральних закладів – прохання повідомляти на лінію «102» для оперативного реагування та припинення їхньої роботи, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах