67874
10:32 3.022020

У Мукачеві за інформацію про винуватця підпалу обіцяють 5 тис доларів США. ВІДЕО

Події 4049

У Мукачеві підпалили будинок місцевої жительки. Це відбулося зранку, 27 січня, у мікрорайоні Підгоряно на вулиці Закарпатській.

А вчора, 2 лютого, у Фейсбуці користувачка Olga Olga опублікувала відео з камер спостереження, на якому видно сам момент підпалу.

“Пройшов майже тиждень, а працівники поліції не встановили особу, яка умисно здійснювала підпал”, – зазначила мукачівка. Як переконує жінка, замовником цього підпалу є її колишній чоловік.

“В липні 2019 року колишній чоловік погрожував мені, що підпалить вищезазначений будинок. Тоді я звернулася до правоохоронних органів із заявою! Однак до сьогоднішнього дня його не запросили для дачі пояснень, – розповіла Ольга. – Крім того, в своїх поясненнях я надала список осіб, які можуть бути причетні до вчинення цього злочину”.

Жінка навіть заявила, що готова заплатити винагороду тому, хто впізнає чи знає палія. “Хто може впізнати чи знає того, хто здійснив підпал будинку по вулиці Закарпатській, прошу повідомити мені за винагороду в розмірі 125 тисяч гривень (5 тисяч доларів). Конфіденційність гарантую”, – зазначила Ольга.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах