67870
09:34 3.022020

У Мукачеві за тиждень муніципалами складено 5 протоколів, 28 приписів та 691 постанова

Події 2272

За звітній період працівниками Управління муніципальної інспекції в Мукачеві було складено 5 адміністративних протоколів, 28 приписів за розміщення елементів зовнішньої реклами без відповідних документів та 691 постанова про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил паркування на території міста.

Інспекторами групи швидкого реагування виявлялись порушення про які терміново повідомлялись відповідні служби для належного реагування. Так за тиждень було виявлено на перехресті пл. Кирила і Мефодія та вул. Духновича Олександра не працює червоне світло на світлофорі та зелене світло на регульованому пішохідному переході, даний недолік виконано службами в найкоротший термін. Виявлено що по вул. Федорова Івана не працює боллард, про що було повідомлено. По вул. Вокзальна було виявлено пошкодження дорожнього покриття та колодязь підземних комунікацій про що також було повідомлено, на даний час порушення ліквідовано. При об’їзді міста у вечірній час проводилось перевірка за для виявлення непрацюючих ліхтарів вуличного освітлення та було виявлено понад 15 вулиць на яких не працювало вуличне освітлення про що повідомлено відповідні служби, які в свою чергу по можливості усували вказані недоліки.

Інспекторами з паркування винесено 691 постанова за неправильне паркування транспортних засобів, повідомляє Управління муніципальної інспекції.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах