67840
11:48 2.022020

На Закарпатті викрили двох поліцейських при отриманні хабарів

Події 4897

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчими ТУ ДБР у м.Львові та оперативного супроводу управління внутрішньої безпеки в Закарпатській області ДВБ НП України затримано двох поліцейських при отриманні неправомірних вигод.

Інспектора відділу безпеки дорожнього руху УПП в Закарпатській області затримано при отриманні 7 500 грн. Цю суму поліцейський вимагав за погодження дозвільних документів на розміщення зовнішньої реклами – «білбордів».

Іншого правоохоронця – інспектора батальйону супроводу ГУ НП в Київській області – затримано при отриманні 6000 гривень. Він вимагав гроші за сприяння у виготовленні водійських посвідчень без проходження курсів та здачі екзаменаційного тестування.

На даний час за обома фактами проводяться першочергові слідчі дії у рамках кримінального провадження з правовою кваліфікацією за ч.3 ст.368 КК України.

Поліцейські затримані у порядку ст. 208 КПК України.

Одного правоохоронця (першого по інформації) затримали в Ужгороді, іншого у Києві. Провадження одне. В ході розслідування стало відомо про другий факт, і відповідно затримали обох.

Вирішується питання про повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах