67698
08:47 31.012020

Львів'янин намагався підкупити закарпатських патрульних

Події 2109

За непритягнення до відповідальності за порушення правил безпеки дорожнього руху водій автомобіля «ЗІЛ», мешканець Львівщини, пропонував перечинським правоохоронцям хабар.

30 січня о 9:26 год., на службу «102» надійшло повідомлення від працівника поліції Перечинщини про те, що під час складання адміністративної постанови за порушення правил дорожнього руху водій пропонував поліцейським неправомірну вигоду.

З’ясовано, що 26-річний водій автомобіля «ЗІЛ», мешканець міста Самбір Львівської області, був зупинений працівниками сектору реагування патрульної поліції, оскільки не показав покажчик зміни руху автомобіля з головної вулиці на другорядну. Під час складання адміністративної постанови про порушення правил безпеки дорожнього руху, водій запропонував та дав працівникам поліції гроші в сумі 200 гривень. Дана подія зафіксована на бодікамеру. Речовий доказ, а саме дві грошові купюри номіналом по 100 гривень, вилучено.

У справі визначена попередня правова кваліфікація – за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), повідомив Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах