67130
15:55 17.012020

У Мукачеві наркоторговця взято під варту із альтернативою внесення понад 1 млн грн застави

Події 3227

За клопотанням прокурора Мукачівської місцевої прокуратури слідчим суддею Мукачівського міськрайонного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення 1 млн 51 тис грн застави підозрюваному у наркоторгівлі (ч.2 ст.307 КК України).

Згідно матеріалів провадження, мукачівець, сплативши майже 580 тис грн застави, знову продовжив займатись злочинним промислом. У січні 2020 року, правоохоронцями задокументовано факт збуту ним концентрату макової соломки.

До цього, мукачівця сім разів визнавали винним у вчиненні різноманітних злочинів, в тому числі за крадіжку, зберігання та збут наркотичних речовин. Крім того, наразі він є фігурантом ¬інших аналогічних кримінальний проваджень. Одна справа, за його обвинуваченням у наркоторгівлі, слухається у суді.

В іншій, де у вересні 2019 року його затримали, теж за підозрою у наркоторгівлі – досудове розслідування на стадії завершення. Матеріали провадження відкриті сторонам для ознайомлення.

Наразі чоловік утримується під вартою. Триває подальше досудове розслідування, інформує пресслужба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах