67076
17:30 16.012020

У Мукачеві затримали клоуна Пеннівайза

Події 3175

Вчора, 15 січня, працівники Мукачівського відділу поліції встановили особу чоловіка, який з початку грудня 2019 року розгулював містами Закарпаття у костюмі клоуна, лякав пішоходів, а відзняті відеоролики викладав у соцмережі. Відео з пранками молодого чоловіка набуло розголосу у мережі Інтернет.

За фактом виготовлення та розповсюдження відео, що пропагує культ насильства і жорстокості, було розпочато слідство. Під процесуальним керівництвом Мукачівської місцевої прокуратури, працівниками міського відділу поліції особу чоловіка встановлено.

Як з`ясували правоохоронці, мешканець Іршавщини відзнімав ролики у масці Пеннівайза і викладав відеоблоги на своїй сторінці для збільшення підписників каналу. В загальному у нього опубліковано 9 подібних роликів, відзнятих у Мукачеві, Ужгороді та Іршаві.

За висновками мистецтвознавчої і психологічної судової експертизи Закарпатського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС у даних відеоматеріалах не виявлено культ насильства і жорстокості.

Розслідування за ч.2 ст.300 Кримінального кодексу України (Виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості) триває. Костюм клоуна у хлопця вилучено, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах